Keyword Emas Terbaik di Google Search Malaysia

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Seperti sedia maklum, SEO amat penting untuk jana organik trafik masuk ke laman sesawang atau blog atas dasar entri yang diterbitkan kepada umum adalah berkualiti dan mampu kekal di 1st page di Google Search Engine Result Page (SERP) disamping itu penggunaan keyword emas yang berkesan.

Penggunaan kata kunci (keyword) berkesan adalah “step” yang tidak ternilai sekiranya anda dapat mengekalkan entri yang diterbitkan berada di posisi yang kekal di Google Search Malaysia. 5 entri terbaik ini adalah salah satu, dimana keyword, orang Malaysia paling banyak cari ;

keyword paling banyak orang cari, malaysia top 10 blog, top orang paling kaya di malaysia, harga emas terkini, semak keputusan spm, keyword emas, kata kunci berkesan, google search malaysia, alexa ranking malaysia

keyword paling banyak orang cari, malaysia top 10 blog, top orang paling kaya di malaysia, harga emas terkini, semak keputusan spm, keyword emas, kata kunci berkesan, google search malaysia, alexa ranking malaysia

keyword paling banyak orang cari, malaysia top 10 blog, top orang paling kaya di malaysia, harga emas terkini, semak keputusan spm, keyword emas, kata kunci berkesan, google search malaysia, alexa ranking malaysia

keyword paling banyak orang cari, malaysia top 10 blog, top orang paling kaya di malaysia, harga emas terkini, semak keputusan spm, keyword emas, kata kunci berkesan, google search malaysia, alexa ranking malaysia

keyword paling banyak orang cari, malaysia top 10 blog, top orang paling kaya di malaysia, harga emas terkini, semak keputusan spm, keyword emas, kata kunci berkesan, google search malaysia, alexa ranking malaysia

Itu saja antara keyword – keyword emas orang Malaysia paling banyak cari.

“Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

Artikel Berkaitan:

  • Tiada Artikel Berkaitan

Artikel Blogger Malaysia


Comments

  1. says

    Keyword di atas bisa jadi inspirasi blogger Malaysia untuk mmebuat sebuah postingan terbaru. Kalau dapat masuk di halaman satu dengan 5 keyword di atas pastilah akan banyak trafik yang mengalir ke blog kita seperti yang dirasakan oleh Denaihati blog.
    Nice share

  2. says

    sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat. Teruskan bersama denaihati dr masa kesemasa untuk mengetahui keputusan.

  3. says

    aku pun sebenar nak join gak..tp slack.. haritu gak server upload..

    dah la masa tu dah siap entri.. tinggal tekan publish je.. so skrg ada dalam draft je la .. huhu

  4. says

    Pelaburan emas memang hot kat market sekarang..
    Jadi kalau ada info2 berkenaan ni kat internet memang ramai orang cari.. Apapun selamat maju jaya bro :)

  5. says

    Kegilaan orang diluar sana ingin mengetahui mengenai emas. Emas adalah pelaburan jangka masa panjang yang menguntungkan adalah berniaga. Jika ada yang tidak sabar tentu hari melihat nilai emas hari-hari macam melihat BE.

    Selamat berjaya menyertai contest dari DenaiHati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *