Komisen Pertama Infolinks

 

Assalamualaikum. komisen infolinks, iklan teks , teks ads infolink, earning blog infolinks, infolinks affiliate, buat duit dengan blog, jana income online, keyword planner, iklan keywords, keyword ads, infolinks ads

Yeay! Komisen pertama dari Infolinks gaya magnetic headlines En Titan yang sedia masyuk! Haha.

Dah lama saya join pengiklan teks Infolink ni sejak tahun 2011, itu pun dapat tahu dari Kak Yanmie.com yang blogging sambil tingkatkan earning. Sekarang dia dah bagus, jauh kedepan bersama Entrepreneur lain, blog evergreen keyword dan buka butik Baby Doll untuk kanak – kanak. Nampak peningkatan Kak Yan tu , alang – alang menyeluk pekasam, biar sampai berjaya! :P . Nampak gaya saya pun kena think smart lagi macam mana nak tingkatkan sales susu kambing segar ni.

Dan ini baru kali pertama. Kali pertama ok cash out dengan Infolinks! Nampaknya bermain dengan iklan pihak ketiga suam – suam kuku pun ada income melalui blog jugak bukan?

Infolinks ni merupakan media pengiklan seperti iklan H12 yang terletak jauh diluar sana iaitu US, bukan dari Malaysia. Mereka ini menyediakan iklan berbentuk teks, related tag dan jugak iklan yang ballon kiri dan kanan terpulang pada publisher mahukan alternatif yang mana. Sedia maklum Infolinks juga tidak menyediakan iklan seperti banner yang biasa kita lihat. Pembayaran melalui Paypal atau Wire Transfer.

Jadi mana – mana pun tak pa, asalkan anda pandai bermain dengan keyword dan jugak impression value yang tinggi pasti hasil pun memberangsangkan.

Ok nah untuk 3 tahun punya cerita komisen dari Infolinks…

komisen infolinks, iklan teks , teks ads infolink, earning blog infolinks, infolinks affiliate, buat duit dengan blog, jana income online, keyword planner, iklan keywords, keyword ads, infolinks ads

Cool tak? Hehehe baru check Paypal tadi, masuk dah lama dah .. Kongsikan pengalaman anda dengan Infolinks ni. Mesti buat duit online dengan blog lebat kan?

Layari www.infolinks.com

Artikel Berkaitan:

  • Tiada Artikel Berkaitan
 

Artikel Blogger Malaysia

Artikel Blogger Malaysia


Comments

    • Syahril Hafiz says

      hehehe menyelam2 minum air tak bersih, bawa permata balik :P

      btw komen di blog ana tu buka la yang ada Name/URL, nak komen tak boleh sbb Google acc dah delete, baca je lah :D
      sadis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *