Pic Profil Facebook SyahrilHafiz.Com Terbaru!

 

Assalamualaikum semuanya,

Pertama sekali minta maaf buat pengunjung dan rakan-rakan blogger sekalian. Blog tak berupdate, penuh sesawang semua ni, aku tak dapat nak elak. Sekarang ni tengah fokus untuk final exam yang bakal tiba. Woot3….So scare… :???:

Ok la, berbalik pada tajuk dengan fast updatenya hari ni. Aku nak ucapkan terima kasih buat Haru. Dia ada buat servis percuma untuk design pic profile fanpage/friendpage Facebook. Thank a lots cdiqlife.com

Nampak lebih ceria dan mesra la friendpage SyahrilHafiz [Dot] Com. lepas ni..hehe.. Ni hah perkembangan awal sampai akhir penukaran pic profil.

Cerewet gak aku ni. Jadi sapa-sapa yang belum LIKE dan nak ikuti perkembangan semasa di Facebook. LIKE Facebook. :mrgreen:

Lepas final exam, aktif kembali berblogging. Sekarang kena fokus 100%. Doakan kejayaan aku..Amin

Artikel Berkaitan:

  • Tiada Artikel Berkaitan
 

Artikel Blogger Malaysia


Comments

  1. says

    oh..comelnya :roll: hiiii suka :mrgreen: suri belum ada lagi..mash setia pada pic yang orginal KFC tu heee..

    suka tengok lukisan..lebih2 lagi lukisan tangan orang ;-)

  2. says

    Assalamualaikum,nice aku baru je terpikir nak buat design profil facebook :).. top tup kau dah buat dulu,hehehehe :)… menarik 2 cantik and cute.. width 200 pixel and height 600 pixel.. :)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *