Review & Jemputan Google Music Beta Kepada Pembaca Blog SyahrilHafiz.Com

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Alhamdulillah ada berita baik untuk anda semua dimana saya akan buat sedikit review mengenai Google Music Beta termasuk jemputan khas iaitu jemputan Google Music Beta kepada pembaca sekalian yang bertuah. Disebabkan 4 jemputan saja yang boleh dikirim, nak cuba ikut cara Amanz dimana semua pembaca/pengomen dapat dan adil. Caranya begini, Untuk 1st pengomen, anda dinasihatkan invite untuk 2nd atau 3rd pengomen, dan diterus menerus bagi yang nak. Jadi kita mulakan dengan review terlebih dahulu(simple review). :)

Sebelum tu berbanyak terima kasih buat @khairilafzal kerana sudi invite. Sepanjang pemerhatian saya terhadap Google Music Beta ini boleh dikatakan amat menarik! Kerana apa? Tengok video ni :

Simple review bukan? Haha, dan seterusnya player Google Music Beta tampak cool! dan senang nak digunakan. Tengok video ni pulak. Kredit Amanz

Dari pemerhatian, Google Beta Music memang menarik disebabkan stream music dia sangat lancar dan boleh dikatakan, kalau upload banyak-banyak lagu pun sampai habis bandwith(pengguna broadband) still tiada masalah nak dengar, sebab dimana ada internet disitu ada Google Music Beta.

view via Samsung Galaxy Mini

Dari gambar diatas, pemain Music Beta tampak lebih kemas dimana macam player biasa yang senang nak digunakan. Untuk applikasi Android, pemain muzik dia simple, arrangement album lagu lebih kurang macam UberMusic dan sememangnya berbaloi jika anda ada satu. Untuk muaturun .apk klik pautan dibawah. Sekian saja, nak invite sila tinggal emel di ruangan komen.

Muaturun .apk Google Music Beta Android


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *