Tersenarai Blogger Top 10 contest iPad 2?

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Menjadi persoalan sekarang saya tersenarai “iPad 2 pilihan 10 hati milik siapa” diantara blogger-blogger hebat tanah air dan seberang.Alhamdulillah diucapkan dan terima kasih buat pengunjung semua. Tapi alamak, tugasan yang bakal diberikan dalam 24 jam dari sekarang. Nak berada diantara diorang ni bukan senang, banyak perkara yang kami lakukan untuk buat yang terbaik. Jadi wahai Blogger Top 10, bersediakah korang? :D

iPad 2 Gamer

iPad 2 Gamer

Cabaran tetap cabaran, syukur alhamdulillah kalau diberi rezeki kan? Jadi ini diantara blogger yang telah tersenarai adalah

  1. Syahrilhafiz.com
  2. Kulanzsalleh.com
  3. Pendekarberkuda.org
  4. Eyriqazz.com
  5. Ariffshah.com
  6. Amriawan.blogspot.com
  7. Yanmieonline.com
  8. Kujie2.com
  9. Blog.mohdisa.com
  10. Kakilepak.com

Syarat tambahan :

Semua 10 blog ini mesti sentiasa bersiap sedia dalam tempoh 24 jam kerana aku akan keluarkan tugasan khas yang taklah susah sangat cuma ketepatan jawapan dan kecepatan menjawab akan memberi peratusan dalam penentuan pemenang iPad 2 16GB. Kreativiti semua top 10 blogger dan jumlah link referrer menuju blog denaihati bermula dari jam 12.00 am 15/6/2011 juga akan menjadi tanda aras pemenang.

Wow! bersyukur dapat berada diantara blogger-blogger hebat ni tapi disebabkan tugasan tu memerlukan ketepatan jawapan, kreativiti dan syarat tambahan. Saya diantara peserta yang tercalon juga nak ucapkan GOOD LUCK untuk rakan blogger yang lain. Tersenarai dikalangan mereka pun dah cukup bagi saya ni untuk membuktikan orang lain boleh kita pun boleh kan? . Banyak benda yang saya belajar di blog Denaihati dan rakan blogger yang lain. Dan lagi satu, saya yakin peserta Top 10 akan buat yang terbaik untuk contest ini. All out and be the best ok!.

Setakat ni saja kata-kata perangsang kepada korang semua sambil-sambil jadi idea sedikit  update blog :D . Jadi nak tak nak, InsyaAllah saya akan cuba buat sedaya yang mampu untuk ANDA semua. Korang boleh terjah entri Denaihati untuk info selanjutnya @ iPad 2 pilihan 10 hati milik siapa .

Artikel Berkaitan:

  • Tiada Artikel Berkaitan

Comments

  1. says

    Dalam semua senarai Top 10 tu, Kak Jie paling senyap sunyi sepi
    cuak juga bila tengok tersenarai dengan blogger muda remaja yang aktif² ni.

    orang terakhir dapat tahu diri tercalon ..hihi..baru tenghari ni tau

  2. says

    mantop bro!

    moga adalah rezekinya utk bro yer…lehl kasi review mantop2 lepas ni :D

    pssst…top 10 mmg semuanya nama2 besar blogging malaysia…tahniah bro!

Trackbacks

  1. […] Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi, saya dapat berkongsi lagi artikel bermanfaat buat kita semua. Kita adalah pemenang, tiada pengalah walaupun jatuh buat kali kedua atau sebagainya. Sepertimana yang sedia ketahui, pertandingan iPad 2 telah selesai dan diumumkan pemenangnya. Tahniah buat kesemua finalis yang tersenarai dalam Blogger Top Ten contest iPad 2 Malaysia. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *