Tonton dan Muaturun Drama Online Korea di Maaduu.Com

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Peminat tegar drama-drama Korea sekarang anda boleh la melayari Maaduu.com untuk menyaksikan drama terbaik Korea. Seperti yang kita ketahui,drama di  Maaduu.com adalah percuma dan sah serta saluran yang terdapat pada laman ini adalah yang terbaik dari drama Korea yang terbaru dan lama.

Maaduu is a FREE & LEGAL Premium Korean TV channel for the best of K-dramas and the latest K-POP videos on-demand. Watch online anytime you want, 100% FREE!

Di kawal oleh PlayTV Asia Sdn Bhd dimana laman Maaduu.com ini sama seperti TonTon.com.my dan AJL25. Bagi peminat drama Korea, pasti anda tidak mahu melepaskan peluang untuk tonton drama Korea kegemaran anda dengan streaming. Jadi untuk mendapatkan kepuasan ketika tonton drama secara online,kelajuan internet diperlukan. ;-)

sedang menikmati drama BOF( Boys Over Flower)

Sekiranya anda ingin muaturun drama Korea tersebut, sini saya sertakan tips untuk muaturun drama Korea tersebut.

1. Install dahulu NetVideo Hunter. Klik pautan ini untuk install.
2. Restart browser anda dan masuk laman Maaduu.com.
3. Klik pada bahagian bucu bawah(kanan) browser. Sila lihat gambar dibawah
4. Tick pada episod drama yang anda mahu muaturun.

klik gambar untuk lebih jelas

Jadi sambil-sambil kita tonton drama Korea yang makin diminati dan mendapat tempat sekarang, anda boleh lah muaturunnya juga. Sampai disini saja, harap anda semua enjoy dengan drama Korea online di Maaduu.com~

Terima rungutan bahawa muaturun drama online dari Maaduu ada sedikit kesulitan. Harap maaf kalau cara ni tidak boleh digunakan, boleh klik pautan bawah untuk tonton drama online percuma

Artikel Berkaitan:

  • Tiada Artikel Berkaitan

Comments

  1. ika says

    kamshamida abg syahrilhafiz ye,,,coz infor nye,,,fan x thu la plk kt maaduu bolh download jgk,heh3..

    but mcm mnew pulk subtitle drama yg kite download???

  2. Slouch says

    time download ok jer tp x full..
    just bbrape saat jer..
    lg 1 x de subtittle..kosong..
    qwg bkn tao pn bhasa korea lao dah upload..
    plez tnjuk an cre yg pnuh.

  3. Ash says

    knp website maaduu.com xleh buka kt pc sya tpi kt laptop boleh…??? gune streamyx yg sme dan smua adobe reader ngan adobe flash player sudah install…tpi knp msih xleh buka, kluar screen hitam je……..

  4. RosAmeera says

    hey there !
    why i can’t download it from start?
    i try it so many ways..
    i wanted to resistered but maaduu.com keep downloading ,while it’s already 100%..
    please help me..
    i really want to watch all the korean draama story…:(

  5. AKU SI KUCING HITAM says

    KENAPA DRAMA YG DI DOWNLOAD NI TAK DE SUBTITLE MACAM MANA NAK PAHAM MACAM NI…. HELP ME PLEASE..!!

  6. says

    hehehe..memang maveles la maaduu kan. tapi kene pakai IE Firefox plak. anyway..biasa hanie download kat website lain. saiz yan glebih kecik. tapi quality HD..

  7. Ammar says

    Apa barang downloadddd booo! Tak tahan oo method ni tak lama agi ta leh pakai! Aku leh comfrim! orang dah wat free2. na gak download….support la maaduu ni….hasil buatan MALAYSIA. jangan wat benda ta baik guys…

  8. Afiq says

    Nape nak download sedangkan dapat tgk cerita free.
    Tak paham la. tgk jela kan dah free streaming pun laju. lagipun law download tak ada subtitle! n rugi masa! 2 gb satu episode weh.
    Sian la maaduu ni. dorang dah wat free n korang pi cilok content dorang.
    dorang dapat content tu dgn sah dan berbayar korang taw tak. korang ambik secara free. Haram taw.

  9. amy says

    aku dah try dah download drama korea 2,,,,,,tp nape biler bkk blk…dia puye serikata xde yerk….plese ade x sape2 yg leh tlg….x bes ar tgk citer tp x tau ape yg diorg cakap…

  10. says

    aku layan gak korea nie tapi kalau masuk bab2 drama, kurang sikit..unless kalau cuti sem, dok rumah jer, baru aku layan..drama witch yoo hee sampai sekarang aku tak habis tengok lagi.. :lol:

  11. says

    dah maju skg.
    tapi jujur bila aku tengok url die maaduu, ingatkan untuk muat turun citer tamil.
    lol

    btw, aku memang tak minat cerita korea

  12. says

    aku ada tengok maadu ni.
    tapi maybe sebab internet yang slow motion yang buat aku tak tunggu lama depan maadu ni.
    hehehe.
    btw, thanks untuk mozilla plugin tu. suka.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *