Wallpaper Panorama & Alam Semulajadi

 

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Setakat mana yang kita ketahui, tahniah saya ucapkan buat korang calon SPM atau setaraf yang berjaya memasuki ke IPTA bagi sesi akademik 2011/2012. Yang tercicir, korang masih ada peluang untuk membuat rayuan atau redha dengan segala ketentuan dariNYA. Kita dah berusaha, InsyaAllah ada jalan petunjuk disebalik semua kejadian ini.

Kali ini, saya nak berkongsi wallpaper panorama & alam semulajadi yang sememang cantik dan cool! Sekali pandang, memang menarik. Kesemua wallpaper ini didatangkan khas oleh bo0xVn.  Kebanyakkan wallpaper lebih kepada nature, landscape, animal & plant dan bermacam-macam lagi. Terpulang pada korang untuk pilih mana yang digemari nanti untuk menghiasi dekstop komputer korang.

KLIK PADA WALLPAPER UNTUK MUATURUN

Jadi 10 wallpaper ini adalah pilihan saya secara rawak. Sekiranya korang tak berminat atau tertarik dengan wallpaper tu. Boleh klik pautan berikut untuk wallpaper menambat hati seterusnya

http://bo0xvn.deviantart.com/gallery/

Artikel Berkaitan:

  • Tiada Artikel Berkaitan
 

Comments

  1. says

    takat ni dah pakai walpaper anak mau gak 3 bulan bgtu hee..baru2 ni tepek pic bby plk haaa..

    adOI.. SAH2 BOS PLK KATA U PLAN NAK HAMIL EK?

  2. Syahmi Shaarani says

    Thanks bro, aku tengah cari wallpaper semulajadi bak kata Imam Syafie, tengok hijau mata tak rosak :)

  3. says

    bagus wallpaper alam semulajadi nih..lebih2 lg warna hijau. sbb hari2 dok menghadap laptop kan..mata pun makin hari makin x tahan…warna hijau baik utk mata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *