Buat Duit Dengan Iklan H12 Di Blog

Pernah buat duit online dengan blog? Ada lagi satu pengiklanan yang sedang meningkat naik iaitu iklan H12 dikalangan blogger Malaysia.

Jana pendapatan dengan mudah melalui blog atau media social pun boleh asalkan anda rajin macam En Titan. Klik link dibawah untuk Sign Up.

Buit Duit Dengan Iklan H12

Saya cukup gemar dengan orang yang ada target sambil blogging jana income, sambil berFacebook jana income, sambil melayari internet jana income. Semua tu perlukan siapa target siapa, dan siapa beli barang kita. Jalan terus!

Seperti saya, nak juga test market jual susu kambing fresh di blog. Manalah tahu ada yang suka minum susu boleh hubungi saya ok!

Iklan H12, Apa tu?

Pagi ni, sempat blogwalking, buka Facebook, baca ilmu offline marketing di forum tempatan. Ada rakan blogger kita mempromosikan iklan H12 ini secara terbuka di wall beliau. Saya cuba cari, H12 ads dan HASILnya boleh dikatakan pengiklanan H12 boleh diterima.

Mana tidaknya, ada yang berkongsi. Dalam seminggu dah boleh buat duit dengan iklan H12 di blog. Terbaik tu!

Saya sendiri pernah cuba berbagai pengiklanan, namun sayang semua hanyalah ‘hangat – hangat tahi ayam’ dan suam kuku sebab tak fokus sangat pada pengiklanan pihak ketiga ini. Dulu, masa start blogging. Cuba dengan Nuffnang, kemudian Advertlets dan last sekali Komli.

Nuffnang & Advertlets pernah cash out tapi setahun tak blogging tahun lepas, Komli masih ditakuk yang lama sebab pengiklanan macam ni mahu UV yang lebat baru boleh jana income online dan cash out setiap bulan macam Cikgu Cendol Banting kita tu 🙂 .

H12 Media Advertising Ni Scam ke?

Tak ada lah. Iklan H12 ni tak scam kalau ramai forumer dah screenshot result $USD mereka. Mereka ini media pengiklanan dari company US dan fokus mereka sama seperti Nuffnang dan Adverlets iaitu iklan melalui banner dan sebagainya.

Macam Mana Nak Join?

Senang saja. Nak letak iklan H12 di blog anda. Cuma Sign Up, tunggu pihak media H12 advertising approve. Selesai.

Klik Sini Buit Duit Dengan Iklan H12

Apa tunggu lagi. Sapa cakap guna blog berbayar tak boleh bayar hosting & domain? Ini la masanya… Rezeki yang tak disangka – sangka jangan ditolak. Kan? Cara bayaran iklan H12 melalui Paypal dan Wire Transfer dan minimum cash out H12 ads hanyalah 5 USD! Tempoh bayaran boleh dapat dalam masa 24 Jam.

Klik Sini Untuk Join!

Nanti ada komisen pertama dari iklan H12, akan dikemaskini. Ke ada yang nak kongsi pendapatan tu?

" Syahril Hafiz : Pengasas blog SyahrilHafiz.com. Suka bertani & web enthusiast yang bercucuk tanam di laman maya. Jika anda ingin upah blogger untuk produk laku keras anda hubungi saya di halaman Pengiklanan. Biodata penuh tentang Penulis."

Lihat Komen (48)

1 2 3