Wordpress

5 Faktor Kenapa Tak Wajar Pakai Netbook

Janggal seketika kalau aku beralih dari PC Desktop dan buat kerja kat NetBook ni. Haha, sekarang ni cuti sekolah dan masa…

Promosi Hebat Webhosting dari BaitulBytes Network

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia. Promosi hebat dari webhosting BaitulBytes Network bagi anda yang betul-betul berminat dan tercari-cari  untuk mempunyai…

Punca Blog Digodam – Atasi Masalah WordPress Fatal Error

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Berkesempatan dengan ini, korang pasti ke yang blog/website korang betul-betul selamat dari ancaman hacker(Attacker). Terima…

25 Perkara Menjadikan Tema Blog Lebih Menarik!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Dah nampak sedikit perubahan yang aku lakukan terhadap themes blog ini. Berperingkat la nampak gayanya…

#Tips and Trick – Shadow @font/images blog

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera. Bagaimana kita nak jadikan @font title / images di blog ada bayang-bayang(shadow). Tips dan trick…