Wordpress

5 Faktor Kenapa Tak Wajar Pakai Netbook

Janggal seketika kalau aku beralih dari PC Desktop dan buat kerja kat NetBook ni. Haha,¬†sekarang ni cuti sekolah dan masa…

Promosi Hebat Webhosting dari BaitulBytes Network

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia. Promosi hebat dari webhosting BaitulBytes Network bagi anda yang betul-betul berminat dan tercari-cari¬† untuk mempunyai…

Punca Blog Digodam – Atasi Masalah WordPress Fatal Error

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Berkesempatan dengan ini, korang pasti ke yang blog/website korang betul-betul selamat dari ancaman hacker(Attacker). Terima…

25 Perkara Menjadikan Tema Blog Lebih Menarik!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Dah nampak sedikit perubahan yang aku lakukan terhadap themes blog ini. Berperingkat la nampak gayanya…

#Tips and Trick – Shadow @font/images blog

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera. Bagaimana kita nak jadikan @font title / images di blog ada bayang-bayang(shadow). Tips dan trick…