Oh Tidak! Makin Suka Aku

Salam semua. “Makin suka aku” korang tawu tak suka aku pada siapa.  Pada blog ini la,^_^, Macam ini ceritanya, aku pun pelik asal le makin suka tengok WP nih. Mungkin betul la cakap2 diorang yang dah lama pakai blog self host yang mana akan mendapat kepuasan ketika berblog.

So nak tulis apepown tak pe, kan dah bebas, bebas dan bebas..hehe. Saja aku mencoret hari ini hanya untuk mempromotekan hosting yang aku guna sekarang, mana tawu ada yang berminat boleh2 lah kesana.Hosting yang aku guna sekarang adalah dari Baitulbytes yang mana ini syarikat ini adalah milik syarikat Islam. Jadi kalau korang nak tawu lebih dia berpusat kat mana,ape kelebihan dia dan lain lain, klik sini

Terdapat juga pakej2 seperti pakej2 syarikat durian runtuh yang lain seperti :

  • Thoolib (Student Webhosting Packages)
  • Sughra (Basic Webhosting Packages for Beginner)
  • Kubra (Standard Webhosting Packages for Pra-Expert)
  • Promotion (Premium Webhosting Promotions Packages for Expert)

Jadi kalau korang berminat dengan dengan salah satu pakej ini, tunggu apa lagi JOM  BERTUKAR RAMAI RAMAI =)

This post was last modified on June 8, 2010 2:14 pm

Syahril Hafiz: Pengasas blog SyahrilHafiz.com. Suka bertani & web enthusiast yang bercucuk tanam di laman maya. Jika anda ingin upah blogger untuk produk laku keras anda hubungi saya di halaman Pengiklanan. Biodata penuh tentang Penulis

Lihat Komen (16)