Pengiklanan Percuma Selama Sebulan

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia buat semuanya,

Alhamdulillah sekarang ni blog ni maju setapak lagi. Dengan bantuan Syah sebentar tadi(terima kasih syah), sidebar di sebelah kanan korang dibesarkan lagi. Pada mulanya aku bercadang nak letak banner 125 x 125(Zik bagi kod banner), tapi tangguh lah dulu idea tu.

Untuk pertama kalinya dengan prestasi blog ni semakin mantap , kali ini aku nak buka pengiklanan secara percuma selama satu bulan di blog SyahrilHafiz [Dot] Com bagi pengiklanan percubaan pertama. Maknanya aku nak tengok samaada letak iklan ni boleh menampung kos blog ni ke tidak. 😉 . Kalau tak menarik atau nampak agak serabut, pengiklanan pertama di blog ini masa akan datang dibatalkan.

Percubaan meletak banner banner korang diblog ini selama satu bulan dan selepas itu, aku yang tentukan samaada nak diteruskan ataupun tak.

UPDATE :Ruangan iklan sudah penuh . Terima kasih

  • Banner yang diperlukan bagi saiz 250 x 100 di bahagian sidebar 5 spot.
  • Banner yang diperlukan bagi saiz 500 x 100 dibahagian sebelum dan selepas entri 5 spot.

Jadi kesemuanya 10 spot ditawarkan untuk kali ini. Emel aku di xchainz_91_apis@yahoo.com

Sapa cepat dia dapat..so apa tunggu lagi, hantar banner,url blog dan nama korang sekarang

This post was last modified on November 12, 2010 10:25 am

Syahril Hafiz: Pengasas blog SyahrilHafiz.com. Suka bertani & web enthusiast yang bercucuk tanam di laman maya. Jika anda ingin upah blogger untuk produk laku keras anda hubungi saya di halaman Pengiklanan. Biodata penuh tentang Penulis

Lihat Komen (83)

1 2 3