Adoi! Rambut Kerinting..Lebat Pulak Tu, Macam Mana Nak Style Ni

Ali ( bukan nama sebenar ), seorang insan yang sentiasa menjaga personaliti dan kekemasan diri.

Tapi sayang, semua dah cantik, semua pakaian dah elok, masalah rambut kerinting masih tak dapat atasi. Yang jadi masalah lagi rambut Ali sudah la kerinting, lebat dan ada pula kelemumur.

Bangun jam 6.30 pagi seperti biasa hadap cermin. Ali tenung rambut sambil belek di cermin selepas mandi.

” Kan style rambut aku boleh gaya macam ni setiap hari, rambut aku nampak segar dan lembap sentiasa”

Lalu Ali memikir, banyak jugak jenis rambut aku guna , Wax la, Gel la, Krim la masih tak dapat rambut yang diidamkan macam selepas mandi nampak fresh dan lembap !

Puas Ali cari jalan penyelesaian. Pergi rebonding la. Sebulan dua back to normal. Rambut kerinting balik.

Pergi gunting rambut bagi pendek, sama juga, rambut yang kerinting susah nak diatasi dengan minyak rambut sedia ada.

Sampai lah satu hari, tengah scroll Instagram ternampak #RocketPomade.

Banyak juga kelebihan Rocket Pomade yang ada Ali cari selama ni untuk atasi masalah rambut kerinting dan lebat tu ada.

Terus order => 016 503 4503 tanya seller.

” Bro… Rocket Pomade kaler purple ni berapa? ”

Penjual tadi “typing….” balas tak sampai 2minit tunggu…

“RM 50 jer termasuk pos bro”

Terkejut Ali tanya harga. ? Sekali pos berharga RM 50 murah kot!

Terus Ali balas WhatsApp tadi tanya lagi kelebihan Rocket Pomade.

” Apa kelebihan Rocket Pomade ni berbanding pomade Malaysia yang lain, nampak sama jer… Satu pun saya tak berkenan. Rocket Pomade ni menarik perhatian saya bro! ”

Penjual tu balas….”typing..” tak sampai 5saat

“Sesuai untuk rambut kerinting dan lebat, wangi sebab bau perfume purple, superstronghold, rambut sentiasa nampak shine 12jam dan cegah kelemumur”

Tanpa banyak cakap, terus Ali order dari seller => 016 503 4503 !

2 hari tunggu Rocket Pomade sampai. Seperti kebiasaan, bangun pagi tengok cermin belek rambut sambil tangan pegang tin Rocket Pomade.

POWER! Ali suka dengan kualiti setanding harga yang murah pada harga RM 50 sahaja. Rambut Ali dari kerinting jadi seperti dia nak. Boleh bentuk rambut seperti Wak Doyok!

Baru Hipster!

Jadilah seperti Ali sekarang!

Order sekarang SMS/WhatsApp +6016 503 4503(Syahril Hafiz)

.

This post was last modified on June 21, 2016 9:55 pm

Syahril Hafiz: Pengasas blog SyahrilHafiz.com. Suka bertani & web enthusiast yang bercucuk tanam di laman maya. Jika anda ingin upah blogger untuk produk laku keras anda hubungi saya di halaman Pengiklanan. Biodata penuh tentang Penulis

Lihat Komen (11)

    • Boleh WhatsApp +6016 503 4503 ye kalau berminat nak cuba brand Rocket Pomade ni. Alhamdulillah setakat ni semua berpuas hati.

  • best pakai pomade ni..aku pom dah start guna dah..cuma pomade ni x boleh biar masuk angin nnti jadi melekit.....

    • Lepas guna tutup balik tin. Waterbased bro.. biar terdedah kering nanti :D

      Best guna Rocket Pomade, sebab rambut nampak shine. Tahan lama pulak tu

  • tak pernah lagi cuba brand nie..
    tapi mmg penting pilih yg natural.untuk mengelakkan rambut cepat rosak, beruban dan botak..

  • Saya antara pengamal mengunakan pomade. Nampaknya sesuai tidak memberikan kesan alahan saya guna bukan pomade sebab antara bahannya yang natural salah satunya bee wax. Kalau bukan pomade banyak campuran kimia dan kulit kepala saya mengalami alahan. Guna pomada rambut berkilat dan sehat. :)

    • kan... banyak dah pomade yang saya guna
      Rocket Pomade jugak terbaik sebab sesuai dengan rambut kerinting dan lebat