Sakit Lutut? Cara Atasi Dengan Menggunakan PRO Kas Muscle Pain Relief

Sakit lutut di usia muda bukan boleh dibuat main dan perlu dielakkan. Tahu tak kajian sekarang mendapati bukan golongan peringkat dewasa usia antara 45 – 55 tahun saja mengalami sakit lutut malah peringkat belia umur diantara 20 – 35 tahun sudah ada yang menghadapi masalah lutut sakit di sendi – sendi lutut. Boleh dikatakan penyebab dan punca utama yang dialami setiap orang di peringkat umur adalah faktor pemakanan.

Sakit lutut ini menyerang seiring dengan peningkatan usia disebabkan anda mungkin mengalami kehausan lapisan sendi lutut contohnya Osteoarthritis. Keadaan ini terjadi akibat peningkatan umur untuk golongan dewasa dan di usia muda mungkin juga berlaku disebabkan anda pernah mengalami kecederaan lutut ketika melakukan sebarang aktiviti lasak.

Dari sudut pemakanan jika anda mengalami simptom sakit lutut ini sila kawal pemakanan dan tidak makan

 1. Makan makanan bergoreng dan berminyak
 2. Kurangkan produk tenusu formula lebihkan makan sayuran seperti bayam dan tauhu. Amalkan juga minum susu kambing segar kerana susu kambing banyak khasiat.
 3. Kurangkan merokok
 4. Kurangkan pengambilan sodium nitrate (garam) dalam makanan dan
 5. Jangan makan produk yang mengandungi banyak bahan pengawet

Jika anda seorang yang berbadan besar, kebarangkalian nak kena serangan sakit lutut amatlah tinggi. Sebab itu, saya syorkan anda yang alami masalah ini guna produk PRO Kas Muscle Pain Relief.

Atasi Masalah Sakit Lutut Dengan Produk PRO Kas

Sebelum saya huraikan kelebihan produk PRO Kas Muscle Pain Relief untuk anda yang sedang alami sakit lutut. Apa kata sambil anda mengamalkan produk ini ;

 1. Sila kurangkan berat badan. Kalau boleh jaga diet pemakanan seiring dengan penggunaan produk PRO Kas. InsyaAllah anda cepat sembuh dari sakit lutut ini.
 2. Jangan lakukan aktiviti berat
 3. Guna ubat sakit lutut PRO Kas kerana produk ini banyak kegunaan dan manfaatnya.

Apa yang bagusnya kelebihan produk PRO Kas ini, selain alami sakit lutut, anda juga boleh gunakan sekiranya mengalami sengal sendi, sakit belakang tulang dan tidak bermaya!

Sebab itu produk ini dilabelkan sebagai ubat Muscle Pain Relief kerana banyak kegunaan untuk satu- satu masa. Tidak usah bazirkan duit anda di Era GST ini beli pelbagai ubat untuk satu kegunaan saja. Merugikan!

Bahan – bahan yang terdapat dalam PRO Kas untuk melegakan sakit lutut adalah semulajadi dan organik antaranya

 • Aloe Vera – Mempunyai zat Antioksidan, antibiotik yang bekerja sebagai stimulator pertumbuhan sel dan membaiki bekas luka dan sifat inhibitor nyeri.
 • Soya – Mengandungi 50% protein bagi setiap 100g kacang soya, merupakan 2x lebih daripada kacang tanah, 11x lebih daripada susu dan 3x lebih daripada telur!
 • Vitamin dan Mineral – Kaya vitamin dan mineral seperti kalsium, sodium, besi, kalium, mangan, seng, asam folat, pelbagai jenis vitamin, asam amino.
 • Delima – Mengandungi vitamin c sebagai penurun risiko arthiritis dan ianya baik untuk tulang.
 • Menthol – Mempunyai anestetik tempatan dan kualiti counterirritant, dan ia digunakan secara meluas untuk melegakan sakit otot.
 • DMSO – Dimenthyl sulfoxide merupakan bahan organik dimana membawa bahan-bahan PRO KAS masuk ke dalam anggota badan dengan menggunakan teknologi nano dengan membetulkan DNA tanpa perlu melakukan pembedahan.

Banyak kelebihan jika menggunakan PRO Kas, anda akan cepat rasa hilang sakit lutut dan boleh lakukan aktiviti seharian seperti biasa. Itu yang kita mahu! Amalkan sekarang !

HARGA PROKAS

RM 90 ( tidak termasuk penghantaran)

SMS/WhatsApp ” Saya Nak PRO Kas” ke +6016 503 4503 untuk tempahan sekarang!

This post was last modified on June 11, 2016 4:43 pm

Syahril Hafiz: Pengasas blog SyahrilHafiz.com. Suka bertani & web enthusiast yang bercucuk tanam di laman maya. Jika anda ingin upah blogger untuk produk laku keras anda hubungi saya di halaman Pengiklanan. Biodata penuh tentang Penulis

Lihat Komen (18)

 • Salam Shahril Hafiz..... saya datang dari contest SEO yang sama. Saya datang untuk memberi sokongan buat anda. Sekarang ini sudah ada produk untuk sakit lutut. Semoga PRO kas adalah ubat yang kita cari selama ini. Semoga ia mujarab.

  Akhir kata...semoga berjaya.

 • Salam bro...aduiii sakit lutut memang terasa kesakitannya yang tak tertanggung. Sakit yang perlu diubati. Semoga PRO Kas adalah penawarnya. semoga berjaya bro....

  • betul tuh dah carik pun memang tak jumpe. ke memang aku tak nampak.. hiks.. mungkin kene google untuk harga dye

    • Yalah.... tak cukup lengkap lagi blog ini. Apa maslah yang dihadapi oleh pemilik blog ini. Pasti pelanggan nak tahu harganya ya? Apa pun semoga contest ini berjalan dengan sempurna.