Snap ape nie???

Salam semua..snap snap snap. Hari ini aku dah selesaikan semua segala jenis pendaftaran di POLISAS. So lepas ini dah mula masuk study, mungkin lepas ini aku menyibukkan diriku pulak dengan pembelajaran. Kan belajar itu penting???  Jadi mahu tak mahu sambil2 tu update le blog kalau ada kelapangan masa. Pertama sekali aku bagi thumbs up untuk Frantz Senpai kerana dah memberanikan diri menulis entri dalam English Language ..heee..walaupun begitu memang terbaik kalau dah tanam tekad nak post entri dalam BI. Aku ni memang tak berapa pandai BI, tambah2 grammar(serious nih), so tak boleh la nak tulis in BI, takot2 tak de orang nak baca pulak…hehe.

Apa2 pun tulis lah dalam bahasa apapun, janji puas kan???Ok tajuk entri kali nie pasal ” Snap apa nie???”. Tak ada apa nak buat ,jadi ini snap ketika aku jalan2 makan angin dengan family sebelum nak masuk poli di Kuantan.

Lokasi pertama:

Masa : Tak diketahui

Tempat : TC ( Teluk Chempedak)

Kos : ???

Perjalanan : 1000 batu nautika utara Planet Bumi..^__^

Oit2 kejap2..ini bukan aku tapi adikku.. TC ini aku dah buat entri sebelum ini. Jadi nak tahu best ke tak datang le sini..

Lokasi kedua :

Arah : Tak menentu dah kerana angin kuat di sebelah Zon Sejuk

Tempat : GWP

Ahakz..ini le Gambang Water Park. Kalau singgah sini sudah tentu le jalan2 berenang dalam air.

Korang ada perasan tak??? Ok ini aku sampai2 je kat sini aku tengok banyaknya linux a.k.a Ubuntu kat sini..haha.Ye lah Pingu tu kan sama macam Linux ” Humanity to Others”. Gambar apa semua sama je aku tengok, enjoy juga kat sini.

Kesimpulannya,semua mainan kat sini aku dah cuba tambah2 macam sliding a.k.a style superman  tu extra sikit..haha. Ok sampai sini saja aku kongsi hal2 keperibadianku ini. Ingatkan banyak tempat lagi nak melencong tapi tak pe  ah sekali sekala dengan family pulak..assalamualaikum

This post was last modified on June 30, 2010 6:19 pm

Syahril Hafiz: Pengasas blog SyahrilHafiz.com. Suka bertani & web enthusiast yang bercucuk tanam di laman maya. Jika anda ingin upah blogger untuk produk laku keras anda hubungi saya di halaman Pengiklanan. Biodata penuh tentang Penulis

Lihat Komen (8)

  • wahoo.bagusnya andai dapt bercuti madi mada kat ctu..blh bawak anak2 kecil pasti mrka suka..hehee

  • hahaha!. xabis2 ngn ubuntu ko. grr. smua tmpt ko pegi ko ingt kn ;P
    btw mane ko??. asl xtnjuk mke. ingt ko xdi. punya la hensem :D

    • haha ye lah bro kalau dah gila dengan linux nih..best bro, pegi mana ingat nih je..
      huhu sy ke???nanti2 tunggu je...=)

  • seronok ea... nasib x ramai kan..
    time aq pergi mase buka mmg x puas nk mandi.. penuh dengan manusia, air pon x nmpak~

    • kihkih...ko gak yg berikan jalan untuk aku..
      kalau tak pusing2 le aku..
      haha tak pe lain kali pegi la lain