Tawaran Hebat Domain .MY Serendah RM 25

Assalamualaikum para pembaca. Kini bagi anda yang inginkan domain murah dan berpatutan, anda boleh dapatkan domain .my dan lain – lain domain untuk blog, website dan portal serendah RM 25 di DOMAIN REGISTRY. Promosi ini sah bermula hari ini, 8 Jun 2012 sehingga 22 Jun 2012.

Yang menariknya (lebih menjurus kepada yang inginkan BLOG), seperti gambar diatas, potongan harga sebegitu jangan dilepaskan peluang dimana jika anda ingin jadi blogger lebih baik ada domain sendiri dan kemudiannya hosting. Bagi yang tak tahu apa tu pula hosting, klik banner Baitulbytes Network di header untuk maklumat lanjut ok!

Panduan Beli Domain Murah

Jom Baca Lagi:

Kalau sebagai permulaan guna platform Blogspot tak apa, sebab anda boleh setting custom domain sendiri seperti gambar dibawah. Domain ini umpama alamat URL. Contohnya http://namadomainanda.my

Start dengan domain .MY memang agak awesome lah! hehe. Jika anda sudah ada indentiti di Facebook, Twitter (@caenz) dan sebagainya kenapa tidak mempunyai identiti di domain sendiri pula bukan? Maklumat lanjut dan cara pembelian domain .MY tersebut boleh layari laman web rasmi .my DOMAIN REGISTRY.

Mungkin? Mungkin SH Network .. 😀

This post was last modified on December 7, 2014 9:36 pm

Syahril Hafiz: Pengasas blog SyahrilHafiz.com. Suka bertani & web enthusiast yang bercucuk tanam di laman maya. Jika anda ingin upah blogger untuk produk laku keras anda hubungi saya di halaman Pengiklanan. Biodata penuh tentang Penulis

Lihat Komen (8)

Jom Baca Lagi: