Ubuntu Logo Pada Iklan Samsung Galaxy S II

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Hari ni dapat video menarik dari OMG! Ubuntu dimana pada iklan Samsung Galaxy S II iaitu sebuah smartphone yang panas dan menjadi idaman sekarang untuk dimiliki. Denaihati sebelum ni pun ada buat artikel pasal Samsung Galaxy S Pink lelong untuk kebajikan dan alhamdulillah ada yang sudi bid pada harga RM 1255.00 dengan tujuan lelongan tersebut untuk menyumbang ke dana wakaf tanah Koperasi Muslim Kemboja.

Bagus la kan ada diantara rakan blogger kita ni baik hati dan ikhlas. Sebelum tu bukan saya nak cerita pasal cerita yang dah lepas, cuma kita fokus dulu pada Ubuntu ni. Bak kata Yusuf Firdaus gelaran kepada saya PENGUIN, patut ke tidak gelaran macam tu bagi kat saya? 😀  . Klik pautan berikut nak tahu selanjutnya tentang artikel dia @#seo #ubuntu – Si Penguin di SyahrilHafiz

But the way, iklan promosi Samsung Galaxy S ni memang cool! Logo tersebut boleh lihat pada minit ke 0.06 seperti gambar diatas

Syahril Hafiz: Pengasas blog SyahrilHafiz.com. Suka bertani & web enthusiast yang bercucuk tanam di laman maya. Jika anda ingin upah blogger untuk produk laku keras anda hubungi saya di halaman Pengiklanan. Biodata penuh tentang Penulis

Lihat Komen (16)